Koraki nakupa

 

Postopek nakupa v spletni trgovini:

1. Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb »V košarico« dodate v košarico.

2. V košarici se prikaže izbran izdelek. Na tem mestu lahko dodajate  izdelke s klikom na gumb »Dodaj izdelek« ali odstranjujete izdelke s klikom na gumb »Odstrani«. Po zaključenem izboru izdelkov priporočamo klik na gumb »Preračunaj« za ponoven preračun cen.

3. S klikom na gumb »Naprej« se odpre okno za prijavo/registracijo. Za nakup se morate prijaviti z Uporabniškim imenom in Geslom.

Ko kupujete prvič, za pridobitev Gesla izpolnite polja z Vašim imenom (izberite poljubno ime), Uporabniškim imenom (izberite poljubno uporabniško ime) in vašim E-poštnim naslovom. S klikom na gumb »Registracija« Vam na vaš E-poštni naslov pošljemo Geslo.

S pridobljenim Geslom in poljubno izbranim Uporaniškim imenom se prijavite v spletno trgovino s klikom na gumb »Prijava«.

4. Po prijavi v trgovino se odpre okno kjer vnesete vaše podatke za izdajo računa (Ime, Priimek, Naslov, Poštna številka in kraj,…) ter naslov za dostavo izdelka/izdelkov.

5. S klikom na gumb »Naprej« se odpre okno kjer ponovno pregledate vašo košarico. Na tem mestu lahko napišete tudi morebitne opombe ob naročilu (npr. premer prsta, premer zapestja ali katere koli druge opombe). Vsebino košarice lahko po potrebi popravite s klikom na gumb »Spremeni«, ki vas vrne v zgoraj opisan korak 2.

Nakup v spletni trgovini zaključite s klikom na gumb »Oddaj naročilo«.

6. Na vaš E-poštni naslov vam pošljemo podatke o nakupu. Izdelke vam pošljemo po povzetju preko Pošte Slovenije. Strošek dostave na območju Slovenije znaša 2,8 €, za nakupe od vključno 80 € naprej je strošek dostave brezplačen. Okviren čas dostave: 3 do 5 delovnih dni.